Freerunning de Bilt

Freerunning de Bilt

september 4, 2016 Uncategorized 0

30 augustus hadden we een opkomst waar we alleen maar van konden dromen. Bij de eerste proefles kwamen 25 deelnemers opdagen van alle leeftijden. De opkomst was zo groot dat wij onze plannen bij moesten stellen en toch even moesten gaan zitten voor een plan van aanpak.

Voor de lessen is er veel gepromoot. Zo heeft de Albert Heijn waar een van de oprichters van Freerunning de Bilt werkt een post op facebook gezet om de lessen aan te prijzen, zijn scholen afgegaan waar informatie verstrekt werd en flyers uitgedeeld werden en zijn we tevens geïnterviewd door Regio TV de Bilt.

Voor de maand september zullen wij nog gratis lessen organiseren, waarna we hopen om met een leuke groep door te kunnen gaan. Heb je zin om een keer mee te komen doen dan ben je van harte welkom!

De les is op de dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur in Het Lichtruim (planetenbaan 2, 3721LA Bilthoven). Lessen zijn vanaf 8 jaar.

 

 

Geef een reactie