Opgeven voor lessen in Vleuten

Opgeven voor lessen in Vleuten

augustus 24, 2017 Uncategorized 0

De afgelopen week hebben we heel veel mailtjes en telefoontjes gekregen over het inschrijven voor de lessen in Vleuten. Het is nu zo dat de lessen worden georganiseerd door Gym & Move en daarom behandelen wij de inschrijvingen niet (en hebben we ook geen inzicht in de wachtlijst).

Op dit moment zijn de groepen erg geslonken vanwege de veranderingen in dagen en tijden omdat wij de lessen niet op de oude dagen/tijden in konden vullen. Veel kinderen worden nu dus uitgenodigd om een proefles mee te komen doen en daarom zal de wachtlijst snel kleiner worden.

Het opgeven voor een proefles kan door het formulier in te vullen in deze link en dan wordt er contact opgenomen zodra er plek is.

Mochten er eventueel nog vragen zijn, dan kan er altijd nog gemaild worden naar infinity-freerun@hotmail.com.