Nieuw! Nieuw! Nieuw!

Nieuw! Nieuw! Nieuw!

oktober 25, 2017 Uncategorized 0

De afgelopen tijd ben ik ontzettend druk bezig geweest met het vernieuwen van Infinity Freerun.

We hebben een nieuw logo, een nieuwe layout op de website en een nieuwe webshop. Daarnaast hebben we ook nieuwe locaties en nieuwe uren op sommige locaties waar we al les gaven. 

Kortom: Veel nieuw!

 

Met het nieuwe logo wilde ik ook een kledinglijn introduceren. Kleding die goed zit, stevig is en ook leuk staat. Wat mixen van kleuren (tenzij je zwart/grijs/wit geen kleuren noemt natuurlijk 😉 ) en ook een uitgebreid aanbod om mee te beginnen. In de webshop zul je alles vinden.

Binnenkort zullen we ook een leuke ‘give-away’ doen waarbij iets kan winnen, maar dat komt binnenkort en zal zowel hier als op Facebook geplaatst worden. Wil je hier aan mee doen hou dan vooral de website en Facebook pagina in de gaten!