Contact

Contact

Infinity Freerun KvK 59960647

info@infinityfreerun.nl


Voor vragen kan er contact opgenomen worden met 

+31 85 060 0051

Telefonisch bereikbaar op:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00-13:00.
Op WhatsApp op dezelfde dagen maar van 9:00-17:00.

Instagram
Instagram
Youtube
Youtube

FAQ

Informatie levert vragen op en daarom hier een aantal van de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik me aanmelden voor een proefles?

Via Lesaanbod en kan er aangemeld worden voor een proefles.

Waarom wordt er niet opgenomen als ik bel?

Vanwege de grote hoeveelheid lessen en workshops  kan er niet altijd opgenomen worden. Het beste is om te bellen aan het einde van de dag, een mailtje te sturen of een berichtje te sturen via WhatsApp.

Zijn er buiten lessen te volgen?

Momenteel is alleen onze PK4Adults groep buiten, maar we organiseren zo nu en dan ook buitentrainingen in Utrecht. Iedereen is welkom om hierbij aan te sluiten, maar het is wel een vrije training (er is geen les, maar een gezamelijke training waarbij ieder zijn/haar ding kan doen)

Hoe weet ik wanneer mijn kind een proefles kan doen?

Dit kan opgegeven worden na het aanvragen van een proefles

Is de Volwassen les iets voor mij?

Onze volwassen les PK4Adults is voor alle niveaus en leeftijden vanaf 18 jaar. We hebben een hele leuke groep op weten te bouwen met enthousiaste mensen van verschillende leeftijden. Er kan ook hier een proefles bij meegedaan worden.

Coach en eigenaar

Cyriel Gerrits

Ik ben in 2009 begonnen met Freerunning en begon met lesgeven in 2011. Omdat mijn passie ligt bij Freerunning en lesgeven, besloot ik om in 2013 mijn eigen onderneming te starten en hiermee les in Freerunning aan te gaan bieden. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar meerdere locaties en hebben we ontzettnd leuke groepen. Met nog een aantal enorm gave toekomstplannen zullen we ervoor zorgen dat Freerunning nog toegankelijker gaat worden!

Coach

Menno Hijweegen

Mijn naam is Menno Hijweegen, ik ben 23 jaar en doe nu 3-4 jaar aan freerunnen.
Voor dat ik ging freerunnen heb ik 14 jaar aan turnen gedaan. Door mijn turnjaren heb ik een goede lichaamsbeheersing gekregen en een goede basis opgebouwd voor het freerunnen en dit vind ik voor mijzelf heel belangrijk aangezien ik controle wil hebben over alle dingen die ik doe.